Млечно – чеснов – 50гр.

1.00лв.

Млечно – майонезен – 50гр.

0.80лв.

Доматено – майонезен – 50гр.

0.80лв.

Доматено – пикантен – 50гр.

0.80лв.

Орехово – млечен сос – 50гр.

2.20лв.

Песто Дженовезе сос – 50гр.

2.50лв.

Чили сос – 50гр.

1.50лв.

Сос барбекю /пушен сос/ – 50гр.

1.50лв.

Сос мед и горчица – 50гр.

1.20лв.

Сос Табаско – 20гр.

2.60лв.

Топъл сметанов сос от манатарки – 150гр.

8.90лв.

Бекон – 50гр.

1.60лв.

Луканка – 50гр.

4.10лв.

Шунка – 50гр.

1.50лв.

Пушено пуешко – 50гр.

2.00лв.

Люто чушле – 10гр.

0.50лв.

Царевица – 50гр.

0.80лв.

Гъби – 50гр.

1.00лв.

Маслини – 50гр.

1.00лв.

Чушки – 50гр.

0.90лв.

Яйце – 60гр.

1.00лв.

Пушено топено сирене – 50гр.

2.60лв.

Кашкавал – 100гр.

2.40лв.

Моцарела – 50гр.

2.80лв.

Синьо сирене – 50гр.

4.00лв.