Россо – 500гр.

сметана, варени картофи, шунка, пушено пиле, кисели краставички, яйце, пресен домат

12.80лв.

Маяле – 500гр.

сметана, варени картофи, бекон, гъби, топено пушено сирене, кашкавал

13.40лв.